KADROMUZ

Filiz COŞGUN - Okul Öncesi Öğretmeni

.29 Ekim 1997 yılında Aksaray’da doğdum. İlk ve orta öğrenimimi Konya’da tamamladım. Selçuklu Öztekinler Anadolu Kız Meslek Lisesi’nde Çocuk Gelişimi bölümünü okudum. 2016 yılında Anadolu Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği programını kazanarak Lisans öğretimimi tamamladım.

Lisans öğretimim boyunca çeşitli sivil toplum kuruluşlarında gönüllü faaliyetlerde bulundum. Bu sivil toplum kuruluşlarından bir tanesi de okul öncesi eğitim adına dünyada ve ülkemizde birçok çalışmalar yapan OMEP Türkiye-Türkiye Okul Öncesi Eğitimini Geliştirme Derneği. TOÖEGD’ de 1 yıl ‘Doğada Oyun ile Değerler Projesi’ kapsamında proje eğitmenliği yaptım. Yine TOÖEGD ‘de 2 yıl sosyal medya koordinatörlüğü yaptım.

2020 yılında mezun olduğum Anadolu Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği programını 4 Onur Belgesi ve 3 Yüksek Onur Belgesi ile tamamladım.

2020 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı’nda Okul Öncesi Öğretmenliği alanında Türkiye 18.si olarak derece ile İstanbul Sultanbeyli Esma Sultan Anaokulu’na  okul öncesi öğretmeni olarak atandım.  Mutluluk ve gururla buradaki görevime halen devam etmekteyim