KADROMUZ

Pınar YILDIRIM DOĞAN - Okul Müdürü

1983 yılı Ağrı/Taşlıçay doğumlu olan Pınar Yıldırım Doğan; ilk, orta ve lise öğrenimini memleketi Ağrı´da tamamladı. Üniversite öğrenimini Selçuk Üniversitesi/Mesleki Eğitim Fakültesi, Çocuk Gelişimi, Ev Yönetimi ve Eğitimi Anaokulu Öğretmenliği bölümde 2009 yılında tamamladı. Aynı yıl Diyarbakır’a okul öncesi öğretmeni olarak atandı. 2009-2014 yılları arasında Diyarbakır/Sur Cumhuriyet İlkokulunda 3 yıl, Diyarbakır/Bağlar Hafize Ana Bağımsız Anaokulunda 2 yıl görev yaptı. 2014-2017 yılları arasında İstanbul/Sultanbeyli Akşemsettin İlkokulunda 2 yıl Sultanbeyli Şehit İhsan Yıldız Anaokulunda  1 yıl görev yaptı. 2017’de Esma Sultan Anaokulu´nda 2 yıl okul öncesi öğretmenliği yapan Pınar Yıldırım Doğan, 2019 yılında aynı okula müdür yardımcısı olarak atandı. Şubat 2024 itibariyle kurumumuzda Müdür vekili olarak görev yapmaktadır.

EYÜDER Dergisinde; Öğretmenlerin Dijital Etik Tutumlarının incelenmesi konulu Ulusal ve ULEDEF Uluslararası Eğitim ve Araştırma Dergisi’nde; “Okul Müdürlerinin Duygusal Zeka Düzeylerinin Belirlenmesi” konulu makaleleri kaleme almıştır

Evli ve iki çocuk annesidir.

E-Posta